19
MAA

European Coatings Show in Nürnberg

Van 19 tot en met 21 maart vindt in Nürnberg opnieuw de ECS beurs plaats.

Zoals steeds zal Eskens met een hele delegatie medewerkers van zowel de divisie ‘Eskens Process Solutions’ als van de divisie ‘Eskens Tinting Solutions’ op deze beurs aanwezig zijn.

De ECS beurs is de grootste internationale beurs voor bedrijven die actief zijn in de productie van verven, sealants, additieven, inkten en coatings.

Een belangrijk aantal partners van de Eskens Group zullen op deze beurs hun nieuwste producten voorstellen, en u samen met onze mensen op hun stand ontvangen.

lees verder
11
JUN

ACHEMA 2018

ACHEMA is een internationaal forum waarop fabrikanten van over heel de wereld hun machines, oplossingen en diensten presenteren.

lees verder
04
JAN

SOLIDS ROTTERDAM OP 4 EN 5 OKTOBER

    ESKENS PROCESS SOLUTIONS vindt u op stand nummer E107 Op 4 & 5 oktober presenteren specialisten in bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen hun innovaties in de  Rotterdam Ahoy. Solids Rotterdam is dit jaar de enige  vakbeurs in de Benlux die zich specifiek richt op de poeder en bulkindustrie. Tegelijk loopt ook de interessante […]

lees verder
26
SEP

POWTECH 2017 in Neurenberg van 26 – 28 September 2017.

POWTECH, de wereldbeurs voor poedertechnologie vindt dit jaar opnieuw in Neurenberg plaats. Indien u geïnteresseerd bent in de nieuwste evoluties op het gebied van de behandeling of productie van poeders, granulaten of bulkgoederen in het algemeen, dan mag u deze beurs niet missen. Dit jaar ligt de focus van de POWTECH beurs op explosiebeveiliging, eenvoudige reinigingssystemen […]

lees verder