POWTECH, de wereldbeurs voor poedertechnologie vindt dit jaar opnieuw in Neurenberg plaats. Indien u geïnteresseerd bent in de nieuwste evoluties op het gebied van de behandeling of productie van poeders, granulaten of bulkgoederen in het algemeen, dan mag u deze beurs niet missen.

Dit jaar ligt de focus van de POWTECH beurs op explosiebeveiliging, eenvoudige reinigingssystemen en producten voor gebruik in cleanrooms.

Alle fabrikanten die ook maar iets met de productie van bulkgoederen te maken hebben zijn op deze beurs vertegenwoordigd en het is voor u dan ook de ideale gelegenheid om met de absolute specialisten in uw vakgebied in gesprek te gaan.

ESKENS PROCESS SOLUTIONS  vertegenwoordigt in de Benelux 5 fabrikanten die op deze Powtech beurs aanwezig zijn.  Wij hebben dan ook permanent 2  medewerkers op deze beurs aanwezig. Zij zullen hun aandacht verdelen over de standen van onze verschillende partners:

   Bachofen, Willy A.  AG Maschinenfabrik  (Hal 4A / 4A-326)

   Lödige, Gebrüder Maschinenbau GmbH ( Hal 1 / 1-517)

   Müller GmbH  (Hal 1 / 1-349)

   Rhewum GmbH  (Hal 1 / 1-342)

   Weber-Waagenbau und Wägeelektronik GmbH (Hal 1 / 1-620)

Bent u van plan om deze beurs te bezoeken? Maak dan via info@eskens.com een afspraak met Erwin Dochez of Anton Hekstra op één van de standen van onze topmerken en als u er tijdig bij bent sturen wij u één van onze gratis toegangskaarten.

POWTECH 2017 in Neurenberg van 26 – 28 September 2017.
van 09/26/2017
tot 09/28/2017