ESKENS PROCESS SOLUTIONS vindt u op stand nummer E107

Op 4 & 5 oktober presenteren specialisten in bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen hun innovaties in de  Rotterdam Ahoy. Solids Rotterdam is dit jaar de enige  vakbeurs in de Benlux die zich specifiek richt op de poeder en bulkindustrie. Tegelijk loopt ook de interessante beurs Pumps and Valves zodat u beide beurzen samen kan bezoeken.

Als een van de trouwste deelnemers aan deze beurs is Eskens Process Solutions ook dit jaar weer op deze beurs aanwezig. Wij maken van deze gelegenheid gebruik om onze klanten op een ontspannen wijze te ontmoeten in een zeer professioneel opgezet kader. Onze specialisten staan er ter uwer beschikking voor een informatief gesprek over de verschillende merken die wij in de Benelux vertegenwoordigen.

Ook ons dienstenpakket service en engineering staat dit jaar in de kijker. Wij krijgen steeds meer vragen naar technische ondersteuning bij uitbreidingsprojecten en hebben hierin de laatste jaren sterk geïnvesteerd.

Daarnaast presenteren wij ook dit jaar weer enkele producten van onze internationale partners:

   Voor RHEWUM tonen en demonstreren we hun nieuwe verticale conveyor. Rhewum is natuurlijk vooral gekend als fabrikant van zeefmachines met een statische behuizing, maar produceert ook randapparatuur zoals conveyors, verdeelgoten en meetapparatuur. Dit wordt ongetwijfelde de eyecatcher van onze stand.

   Ook dit jaar zal er een engineer van LÖDIGE op onze stand aanwezig zijn zodat u voor uw technische vragen over mengen, granuleren en drogen rechtstreeks bij de specialist ter zake terecht kan.

   De Dyno-Mill ECM AP05 parelmolen van W.A.BACHOVEN is weliswaar een bekende machine voor onze verfklanten, maar voor verschillende industrieën is het nog een relatief onbekende technologie met heel wat potentieel. Deze compacte machine krijgt dan ook een prominente plaats op onze stand.

Natuurlijk geven wij u ook graag informatie over onze andere merken : Renzmann wasinstallaties, Westerlins dissolvers , Scandinavian Automation en Weber afvullijnen, D-Mickx mengers, HSM persen.

Reserveer hier uw gratis toegangscode :

https://registration.n200.com/survey/0pc71o15q8jma?actioncode=NTWO000067FHJ&partner-contact=3dvy9ye9w2fat