Het moderniseringsproces bij Willy A. Bachofen A.G. gaat onverminderd door. Deze Zwitserse machinefabrikant die u ongetwijfeld kent van de Turbula mengers en de Dyno-Mill maalmolens is volop aan een verjongingskuur bezig.

Al meer dan 40 jaar vertegenwoordigt Eskens de firma Willy A. Bachofen. Dit zeer degelijke en conservatieve bedrijf is al een aantal jaren bezig aan een succesvol traject van met moderniseren en groeien.

Het begon met de verhuizing vanuit het historische centrum van Bazel naar het industrieterrein van Muttenz waar een zeer moderne productiehal met kantoren en opslagruimte werd opgebouwd.

Naast de lancering van de nieuwe reeks Dyno-Mill UBM werd deze zomer ook de nieuwe website vrijgegeven.

Via volgende link  www.wab-group.com/en ontdekt u de volledig nieuwe moderne stijl van deze informatieve website die tevens voor het eerst gebruik maakt van de nieuwe benaming waaronder WAB haar activiteiten wil centraliseren: De WAB-group.

Neem even de tijd om deze website te ontdekken en neem gerust contact met ons op indien u over één van de voorgestelde producten wat extra informatie wenst.

terug naar overzicht