Service

Eskens Tinting Solutions biedt een volledig pakket van service en onderhoudsdiensten aan verfmengmachines, verfschudders & verfmixers. Een gemotiveerd team van VCA gecertificeerde service engineers, planners en helpdeskmedewerkers staat altijd voor u klaar en waarborgt korte reactietijden, minimale machine stilstand en snelle levertijd van onderdelen.

Onderhoud

Eskens Tinting Solutions verzorgt al het machine onderhoud van verfmengmachines, verfschudders en verfmixers op basis van preventief onderhoud (onderhoudscontracten) of periodiek onderhoud op aanvraag. Met regelmatig onderhoud gaat verfmengmachine langer mee, blijft deze veilig door reguliere inspecties van onze monteur én voorkomt u (dure) storingen. Wij onderhouden Corob, Collomix, Dromont en Fast&Fluid.

Installaties

Eskens Tinting Solutions verzorgt de volledige installatie van verfmengmachines, verfschudders of verfmixers. Dit kan bij u op locatie of doormiddel van het Plug and Play principe. Hierbij is de verfmengmachine al volledig voorgeïnstalleerd in onze werkplaats en is het een kwestie van Plug and Play. Op locatie geven onze medewerkers uitleg over het dagelijks gebruik van de verfmengmachine, waar u op moet letten als gebruiker en zal er een software training worden gegeven. Hierna kunt u direct aan de slag met uw verfmengmachine.

Storing aan verfmengmachine, schudder of mixer?
Bel +31 172 468036 of mail service@eskens.com
 
 


Eskens Tinting Solutions
24-uurs storingsdienst van meer dan 29 engineers in de
Benelux, Frankrijk en de UK voor alle verfmengmachines, verfschudders en mixers.