Ongeveer een jaar geleden stelde de Duitse machinefabrikant Rhewum hun nieuwe Verticale conveyor voor aan de internationale pers. Nu wordt dit toestel op de Solids beurs te Antwerpen voor het eerst in de Benelux gedemonstreerd.

Deze verticale trilgoten transporteren alle poedervormige goederen en korrelige bulk goederen op een zeer efficiënte en plaats besparende wijze naar de gewenste hoogte. Via een dubbele bodem kunnen de goederen tijdens het transport naar wens worden gekoeld of verwarmd (en dus ook gedroogd). Door de trillende beweging van de spiraal worden de bulkgoederen op een zeer zachte wijze behandeld en omhoog geleid. Hierdoor zijn deze verticale spiraal-conveyors geschikt voor een brede waaier van producten uit allerlei industrieën.

Het gamma omvat conveyors met een transportcapaciteit van 0.5 tot 14 m³ per uur, en het hoogste model brengt uw bulkgoederen tot 7,5 meter hoog. Alle RHEWUM trilgoten kunnen indien nodig volledig in roestvrij staal uitgevoerd worden.

Wil u deze conveyor aan het werk zien, kom dan naar onze stand A024 op de Solids beurs te Antwerpen en kijk hoe dit toestel een schuin opgestelde WA zeef probleemloos belaadt.

Image of Rhewum spiral conveyor

terug naar overzicht