Eskens Tinting Solutions

Eskens Tinting Solutions is als service en onderhoudsorganisatie actief in de Benelux, UK, Frankrijk en Zwitserland (via Frankrijk). Bij Eskens Tinting Solutions zijn er in totaal 29 monteurs in dienst. Waarvan 10 in de Benelux. In de overige Europese landen maar ook daarbuiten werken wij samen met partners om uw service en onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen voeren.

Voordelen van samenwerking met Eskens Tinting Solutions

Één aanspreekpunt
Het grote voordeel van het werken met één organisatie is dat u slechts één aanspreekpunt hebt. Wij zorgen voor een goed en vlot verloop van service en onderhoudswerkzaamheden, installaties van nieuwe verfmengmachines en eventuele revisie werkzaamheden.


Helpdesk
Eskens Tinting Solutions beschikt over een meertalige helpdesk (Nederlands, Duits, Engels, Frans) waar u gebruik van kunt maken. Het overgrote deel van de storingen die wij ontvangen kunnen wij telefonisch oplossen, zo niet dan bezoeken wij uw verfmengmachine binnen 24uur.


Spare parts
Eskens Tinting Solutions beschikt over een onderdelenmagazijn waar meer dan 15000 onderdelen op voorraad liggen. Daarnaast beschikken onze monteurs over werkvoorraden in hun service auto’s. Hierdoor zijn wij in staat u en uw klant zeer snel te helpen.


Servicerapporten
Na elk bezoek laten onze medewerkers een servicerapport achter bij u. Hierin staat een duidelijke beschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden. Tijdens het werk worden alle handelingen en eventueel aandachtspunten gefotografeerd.


CRM systeem
Eskens Tinting Solutions beschikt over een CRM systeem waar alle klanten, machines en uitgevoerde werkzaamheden worden opgeslagen. Met een druk op de knop is de volledige historie op te roepen.


Track&Trace
De monteurs van Eskens Tinting Solutions hebben een Track&Trace systeem in hun service auto’s waardoor wij u altijd op de hoogte kunnen houden over het reisverloop van onze monteurs.