ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Reinigen en recyclen

Eskens Process Solutions heeft de ambitie om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij bieden niet alleen oplossingen om uw productieproces te optimaliseren, maar ondersteunen u ook bij het reinigen van materiaal en het verminderen van afvalstromen.

Reinigen en recyclen

Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde in onze bedrijfsvoering. Voor een efficiënte en effectieve reiniging van uw productiekuipen en uw onderdelen bieden wij verschillende wasmachines. Om uw rest- en verpakkingsmaterialen te minimaliseren kunt u bij ons terecht voor destillatie-units voor solvents, persen voor emmers en vaten en persen voor karton en papier.

 

Eskens Process Solutions probeert zich zo veel mogelijk als een Total Solution Provider op te stellen. Dit betekent dat wij onze klanten niet enkel oplossingen bieden om hun productieproces te optimaliseren, we helpen hen ook bij het reinigen van hun materiaal en het verminderen van hun afvalstromen.

Zo hebben wij volgende producten in ons aanbod:

  • Wasmachines voor het reinigen van productiekuipen in de verf-, inkt-, coating-, en sealants- industrie.
  • Wasmachines voor het reinigen van onderdelen gebruikt in de verf-, inkt-, coating-, en sealants- industrie.
  • Destillatie units voor solvents
  • Persen voor emmers en vaten

Vraag hier informatie aan
of bel: +31 172 43 01 81 / +32 15 45 15 05

Reinigen en recyclen

Kunnen we u helpen?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine? Bel dan met +31 172 46 80 36 (Nederland) of +32 15 45 15 00 (België). Mailen kan ook op info@eskens.com