27 januari 2021

Müller AG Processing: Een nieuw bedrijf met veel ervaring

De Müller Groep brengt de machinebouwactiviteiten van de bedrijven Müller GmbH, Müller AG Cleaning Solutions en Müller AG Intralogistiek samen in één nieuw bedrijf :Müller AG Processing met een hoofdkantoor in Münchenstein. (Zwitserland).
13 oktober 2020

RHEWUM ontwikkelde een efficiënte geluidisolatie voor uw zeefmachines

Om de geluidsemissie van uw zeefmachine te verminderen ontwikkelde RHEWUM een innovatieve en kosteneffectieve geluidsisolatiehoes.
14 augustus 2020

Nieuw: de LC light tablet coater van Lödige Process Technology

Lödige Process Technology presenteert een geheel nieuwe serie tablet coaters: de LC light-serie. Deze onderscheid zich van de andere Lödige Coaters (LC series) door zijn gestandaardiseerde en dus kostenefficiënte ontwerp.
13 augustus 2020

Pindakaas maken met de PUC colloïde molen

De Probst und Class colloïde molen wordt vaak gebruikt voor het malen van pinda’s, amandelen, zonnebloempitten, soyabonen. Ook het maken van Pindakaas is gebaseerd op het vermalen van noten
13 augustus 2020

Eco-efficiënt produceren met de DYNO®-MILL maalmolens

Tegenwoordig worden de nieuwste modellen van de DYNO®-MILL maalmolens voor heel verschillende industrieën gebruikt. Nieuw zijn de vele toepassingen die te maken hebben met de zoektocht naar eco-efficiënte productiemethodes