ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Uw partner in de verwerking van vloeistoffen

Al sinds de jaren ’70 is Eskens Process Solutions gespecialiseerd in het adviseren van productiebedrijven in de verf-, inkt- en coatingindustrie.

Verwerking van vloeistoffen

De verwerking van vloeibare producten bestaat uit een aantal standaardprocessen die in verschillende industrieën worden doorlopen. Daarom is Eskens Process Solutions onder meer actief in de verf-en coatingindustrie, levensmiddelen, cosmetica en farmacie. Zowel grote internationale spelers als kleinere fabrikanten vertrouwen op ons voor de aanschaf, de service en het onderhoud van hun machines.

 

Vloeistoffen

Farmacie

De Duitse machinefabrikant Gebrüder Lödige GmbH produceert verschillende machines die speciaal voor de geneesmiddelenindustrie zijn ontworpen. De verticale MGT-mengers, de tablet coaters, de drogers en de Granucorn (een continu-granulator) zijn daarvan de beste voorbeelden.De

DynaMix en de Turbula mengers van de Zwitserse WAB group zijn gekend voor hun snelle, efficiënte en reproduceerbare vermenging van droge stoffen in een gesloten pot of vat.

Eskens Benelux verdeelt in België al vele jaren de RVS vaten (met bijhorende trechters en kleppen ) en transportsystemen van de Duitse Müller Group, alsook de cGMP wasinstallaties van Müller Cleaning. Al deze producten zijn ontworpen om in clean rooms te worden gebruikt.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468046
of bel (BE) +32 15 451500

Voeding

Klanten uit de voedingsindustrie gebruiken onze machines om droge ingrediënten te vermengen met vloeistoffen, om pasta’s of sausen te homogeniseren en om emulsies te maken en nat te vermalen.

De PUC colloïde molens kunnen vleeswaren vermalen en vermengen. De Dyno-Mill ECM AP parelmolens worden ingezet om productdeeltjes te verkleinen tot nano-omvang, waardoor zeer fijne emulsies ontstaan. In de mengers van Lödige en Westerlins worden allerlei producten gemengd en de coaters van Lödige voorzien zoetwaren of chocolade van een coating. Daarnaast vertegenwoordigen wij in België ook de Duitse Müller Group, fabrikant van RVS vaten en transportsystemen.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468046
of bel (BE) +32 15 451500

Vloeistoffen
Vloeistoffen

Verf, inkt en coatings

Sinds de jaren ’70 is Eskens Process Solutions de Benelux agent voor de firma Willy A. Bachofen A.G., de Zwitserse machinebouwer die de Dyno-Mill maalmolens ontwikkelde en nog steeds produceert. Vanuit deze solide basis hebben wij ook onze service- en onderhoudsafdeling vanuit Alphen aan de Rijn steeds verder uitgebouwd.

In de loop der jaren hebben andere machinefabrikanten eveneens hun merken aan ons toevertrouwd, waardoor wij een uitgebreid portfolio kunnen bieden:

  • maalmolens van Dyno-Mill;
  • dissolvers van Westerlins;
  • pompen van Verder;
  • afvulinstallaties van Scandinavian Automation;
  • Was- en destillatie-units van Renzmann.

Daarnaast ontwerpen wij onze eigen mengketels, produceren wij onze eigen mengers en distribueren wij de maalparels van de merken Tosoh en Jyoti.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468046
of bel (BE) +32 15 451500

Cosmetica

Voor de cosmeticabranche leveren wij vooral machines om te mengen, te homogeniseren, emulsies te maken en nat te vermalen.

De PUC colloïde molens kunnen in combinatie met Dyno-Mill ECM AP parelmolens worden ingezet om productdeeltjes te verkleinen tot nano-omvang, waardoor zeer fijne emulsies ontstaan. In de mengers van Lödige en Westerlins kunnen batches van pasta’s worden gemengd. Daarnaast vertegenwoordigen wij in België ook de Duitse Müller Group, fabrikant van RVS vaten en transportsystemen, en Will und Hahnenstein, fabrikant van de warmtekasten.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468046
of bel (BE) +32 15 451500

Vloeistoffen

Kunnen we u helpen?

We beantwoorden uw mail zo snel mogelijk: info@eskens.com.

Of bel ons : +31 172 46 80 36.