Eskens levert zowel de industriële wasmachines van Europees marktleider D.W. Renzmann als de cGMP wasinstallaties van Müller AG Cleaning Solutions.

Renzmann

De industriële wasmachines die Renzmann ontwerpt en produceert zijn hoofdzakelijk gericht op de verf/inkt en coating industrie en de grafische industrie. De producten kunnen in grote lijnen onderverdeeld worden in drie categorieën:

  • Machines voor het reinigen van de binnenkant van vaten, productiekuipen en containers: type SPF, SP en Robus
  • Machines voor het reinigen van de binnen-en buitenkant van productiekuipen en containers: type BKM
  • Machines voor het reinigen van machine onderdelen (groot en klein): type HP en 120.

D W Renzmann levert ook machines voor het reinigen van rollen voor drukpersen. Op hun website vindt u een overzicht hiervan. Indien u meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op.

Testcenter

De industriële wasmachines van Renzmann hebben al vele jaren hun degelijkheid en efficiëntie bewezen. Toch is elke vervuiling anders en een potentiële klant wil bij de aankoop van een nieuwe wasmachine natuurlijk graag de zekerheid dat deze wel degelijk ook zijn kuipen vlot en grondig reinigt.  Daarom nodigen wij onze klanten graag uit in het Technical Center van Renzmann in Monzingen. Hier staan de verschillende type wasmachines opgesteld en u deze met uw eigen vervuilde vaten testen.

Müller

De cGMP industriële wasmachines van Müller Cleaning Systems zijn hoofdzakelijk bedoeld voor de farmaceutische sector. Ze zijn ontworpen volgens de strengste hygiënenormen en geproduceerd om gevalideerde wasprocessen uit te voeren. Ook Müller Cleaning Systems beschikt over een perfect uitgeruste testruimte waar wij u graag uitnodigen voor een uitgebreide test.