Door de sterke vertrouwensrelatie tussen Eskens en de fabrikanten die wij vertegenwoordigen staan wij vaak ook in voor de installatie van de verkochte machines en de opleiding van de operatoren.

Bovendien verzorgen wij verder ook de levering van onderdelen en het onderhoud van de machines. Vanuit ons centraal magazijn wordt u door onze customer service medewerkers snel en efficiënt geholpen, waarna onze ervaren VCA gecertificeerde service engineers zorgen voor een nauwkeurig onderhoud van uw machinepark.

Om stilstand van uw productiemachines te vermijden is proactief handelen zeer belangrijk. Daarom bieden wij voor een aantal machinemerken een preventief onderhoudscontract aan. Binnen zo een overeenkomst koopt u een kleine basisvoorraad reserveonderdelen en komen wij één of twee keer per jaar (u bepaalt de frequentie) uw machine preventief onderhouden en controleren op slijtage. Na het bezoek krijgt u van ons een bezoekrapport met eventueel een voorstel om bepaalde onderdelen preventief te vervangen.

Wenst u onderdelen of een onderhoud aan te vragen?
Bel dan +31 172 468046 voor Nederland of
+32 15 451500 voor België, of mail naar process@eskens.com.


Eskens Process Solutions
Specialisten op gebied van procesautomatisering, elektrotechniek, hydraulica, pneumatiek en mechanische techniek voor alle proces machines.