ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Over Eskens

Sinds 1898 is Eskens uitgegroeid van een Amsterdamse handelsmaatschappij naar een internationale onderneming voor hoogwaardige verwerkingsmachines. De Eskens Group is sinds 2014 onderverdeeld in Eskens Tinting Solutions, Eskens Process Solutions en Eskens Customized Solutions.

Over Eskens

KOM WERKEN BIJ ESKENS

Werken bij Eskens betekent werken bij een internationale onderneming die volop kansen biedt. Met elkaar spannen wij ons in voor een kleurrijke en duurzame wereld, met machines die voorop lopen in kwaliteit en innovatie. Ben jij klant- en oplossingsgericht en wil jij een bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf? Bekijk dan de vacatures!

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) 0172-430181

Over Eskens
Over Eskens

BREDE DEKKING, KORTE LIJNEN

Vanuit Alphen aan den Rijn bedient Eskens klanten in de hele Benelux, van MKB tot grootbedrijf. Dankzij onze vestigingen in Engeland en Frankrijk hebben wij ons afzetgebied in Europa verder kunnen uitbreiden. Daar vertegenwoordigen wij de mooiste machinemerken. Met meer dan 100 medewerkers – monteurs, sales, helpdesk, administratie en staf – zetten wij ons iedere dag weer in om onze klanten te ontzorgen.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) 0172-430181

HAAL HET MAXIMALE UIT ONZE MACHINES

Bij alles wat wij doen hebben wij één doel voor ogen: onze klant moet het maximale uit onze machines kunnen halen. Daarom staan onze experts altijd klaar om met u mee te denken en samen tot inventieve oplossingen te komen. Wij geven u met plezier waardevolle adviezen en bieden oplossingen, gevraagd en soms ook ongevraagd.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL)

Over Eskens
Over Eskens

ALTIJD EEN VAST AANSPREEKPUNT

Of het nu een enkele verfmengmachine betreft of de volledige inrichting van een fabriek, Eskens onderscheidt zich door zijn totaalaanpak. Wij leveren niet alleen de juiste apparatuur, maar denken al in een vroeg stadium mee over de te volgen aanpak. Ook daarna blijven wij uw vaste aanspreekpunt voor service, onderhoud en reparaties.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL)

EIGENTIJDS BEDRIJF, LANGE HISTORIE

In 1898 stond Theodoor Simon Eskens aan de wieg van ons bedrijf. In Amsterdam richtte hij de Eskens Handelsmaatschappij op, die in de eeuw daarna uitgroeide tot een bekende Europese speler op de markt van procesmachines. Als agent van vele toonaangevende merken bouwen wij op een eigentijdse manier voort op een lange traditie. Lees verder.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL)

Over Eskens

Kunnen we u helpen?

We beantwoorden uw mail zo snel mogelijk: info@eskens.com.

Of bel ons : +31 172 46 80 36.