Herstellingen in werkplaats

Eskens Tinting Solutions beschikt over een volledig ingerichte werkplaats waar wij naast revisie werkzaamheden ook herstelwerkzaamheden aan uw verfmengmachine, schudder of mixer kunnen uitvoeren. Zo zijn wij in staat om doormiddel van de aanwezige gereedschappen ook zeer complexe storingen te verhelpen.

Revisie
Eskens Tinting Solutions heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot expert op het gebied van revisie. Wij reviseren verfmengmachines in opdracht van klanten maar wij verkopen ook gereviseerde verfmengmachines. De verfmengmachines die door ons worden gereviseerd zijn niet te onderscheiden van nieuw en zijn vaak 40 tot 50% goedkoper. Wij maken enkel gebruik van originele onderdelen.


Cleaning
Bij Eskens Tinting Solutions kunt u ook terecht voor het cleanen van onderdelen uit uw verfmengmachine. In onze geavanceerde schoonmaakdivisie cleanen wij pompen, canisters, kleppen en borstelbakjes. Dit alles volgens de strengste milieu eisen. Zo kunnen uw onderdelen weer jaren mee.


Afvoer van oude verfmengmachines
Het milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord afvoeren en verwerken van afgeschreven verfmengmachines is ons specialisme. Wij zorgen voor een volledige afvoer van uw oude verfmengmachine incl. een gecertificeerd vernietigingsverklaring.

 


Speciale projecten
Eskens Tinting Solutions heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop, installatie en revisie van grote aantallen verfmengmachines. Door onze ervaring en flexibiliteit zijn wij in staat een succes van uw project te maken.