ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Service

Eskens Tinting Solutions is als service- en onderhoudspartner actief in de Benelux, Engeland, Frankrijk en Zwitserland. In deze landen zijn dagelijks zo’n veertig monteurs onderweg om de continuïteit van uw machines te waarborgen. Buiten die regio werken wij samen met vaste partners voor de uitvoering van service- en onderhoudswerkzaamheden.

Service

Service

Kies voor continuïteit

Als klant moet u kunnen rekenen op de betrouwbaarheid en continuïteit van uw machines. Om u daarvan te verzekeren, biedt Eskens Tinting Solutions een volledig service- en onderhoudspakket aan. Al onze service engineers zijn VCA gecertificeerd. Zij worden in hun werkzaamheden ondersteund door ons team van planners en helpdeskmedewerkers. Dankzij hun inzet kunt u vertrouwen op korte reactietijden, minimale machinestilstand en een snelle levertijd van onderdelen.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

Onderhoud

Regelmatig onderhoud draagt bij aan een langere levensduur, minder storingen en meer veiligheid. Eskens Tinting Solutions verzorgt al het machineonderhoud van verfmengmachines, verfschudders en verfmixers van de merken Corob, Collomix, Dromont en Fast&Fluid. U kunt kiezen voor preventief, contractmatig onderhoud of voor periodiek onderhoud op aanvraag. Onze monteurs komen graag bij u langs om uw machine(s) te controleren, schoon te maken en waar nodig onderdelen tijdig te vervangen.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

Service
Service

Installaties

Eskens Tinting Solutions verzorgt de volledige installatie van verfmengmachines, verfschudders of verfmixers. Dit kan bij u op locatie of aan de hand van het plug-and-play principe. In het laatste geval verzorgen wij in onze werkplaats al de voorinstallatie, waarna wij de machine ter plekke alleen nog maar hoeven aan te sluiten. Op locatie geven onze medewerkers uitleg over de bediening van de verfmengmachine en krijgt u een beknopte softwaretraining. Hierna kunt u direct aan de slag met uw verfmengmachine.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

Scherpe SLA’S

Eskens Tinting Solutions biedt u de mogelijkheid tot een service- en onderhoudscontract of alleen een onderhoudscontract. Met een onderhoudscontract heeft u de zekerheid dat de reparatiekosten aan uw machine tot een minimum worden beperkt. Aan de hand van een checklist controleren onze monteurs alle vitale onderdelen van uw verfmengmachine, verfschudder of mixer. Wanneer u dit uitbreidt met een servicecontract, bouwt u nog meer garanties in.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

Service
Service

TMC

TMC is een remote service tool. (Via huidige WiFi, kabel of speciaal modem geleverd door Eskens) Met deze remote service tool is het mogelijk om verfmengmachines op afstand te monitoren. Hierdoor kunnen wij machine stilstand tot een minimum beperken en kunnen wij pro actief en zonder bezoek van onze monteurs uw storing verhelpen. Daarnaast is het mogelijk updates op afstand uit te voeren en is het met deze tool mogelijk verkoopdata uit de machine te verzamelen. Zo kunt u in een oogopslag zien welk product, welke kleur en welke verpakking het meest worden verkocht. TMC werkt met elke merk verfmengmachine en vrijwel alle tintsoftware.

 

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

Kunnen we u helpen?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine? Bel dan met +31172 46 80 36 (Nederland). Mailen kan ook op info@eskens.com