ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

In-Plant

COROB ™ In-Plant oplossingen blijven de eisen en verwachtingen van de klant overtreffen. COROB biedt vele flexibele en aanpasbare machineplatforms. Verschillende doseertechnologieën kunnen worden geselecteerd. Prestaties en productiviteit zijn verzekerd met een brede selectie van canister groottes en externe tankoplossingen.

In-Plant

In-Plant

COROB IN-CAN PRODUCTIE

Het complete assortiment In-Can geautomatiseerde systemen voor hoge prestaties en just-in-time productie voor grote aantallen klantbestellingen. De COROB-systemen zijn volledig automatische In-Can-productielijnen, ideaal voor bedrijven die flexibiliteit nodig hebben vanwege de uitgebreide en gevarieerde dagelijkse vraag naar getinte verf of producten.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

COROB MODULA

COROB MODULA-familie is een flexibele en complete reeks geautomatiseerde dispensers die kunnen worden aangepast aan uw behoeften en voldoen aan alle vereisten voor prestaties, productiviteit en ruimte. COROB MODULA is ideaal voor de meest veeleisende werkomgevingen, van grootschalige verfwinkels tot productiefaciliteiten. COROB MODULA-dispensers zijn geschikt voor in-can productie met behulp van volumetrische en gravimetrische doseertechnologieën.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

In-Plant
In-Plant

COROB NOVAFLOW

Een breed scala aan volledig geautomatiseerde gravimetrische mengsystemen, ontworpen om kleine tot grote partijen te verwerken voor productiefaciliteiten en andere gebruikspunten. Alle modellen kunnen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, zoals drukinkten, verf, chemicaliën en vele andere. De meeste units worden aangeboden in verschillende framegroottes, van 16 pompstations tot meer complexe systemen van 96 producten.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

COROB E-COMMERCE SOLUTIONS

Voor elke e-commerce oplossing van COROB worden de unieke  behoeften van elke klant afgestemd om de beste balans te vinden tussen kosten en vereiste prestaties. Veel tools en apparaten kunnen worden gecombineerd om het optimale systeem te ontwikkelen. Neem contact op met een van onze gespecialiseerde consultant voor meer informatie over de vele alternatieven en beschikbare oplossingen.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

In-Plant
In-Plant

COROB MIXING STATIONS

Corob Mixing Stations (schud robots) zijn geschikt voor elk type verf en pleisters in plastic of metalen blikken in verschillende vormen en maten, en passen zowel in magazijnbehoeften als productie. Zware blikken en emmers van elke grootte worden automatisch verplaatst, geladen, gemengd en gelost. Er is slechts één operator nodig om het proces te besturen.

 

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

Kunnen we u helpen?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine? Bel dan met +31172 46 80 36 (Nederland). Mailen kan ook op info@eskens.com