ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Onderhoudsproducten

Een goede service en regelmatig onderhoud dragen sterk bij aan de levensduur van uw machines. Zelf kunt u ook veel hieraan bijdragen met behulp van onze onderhoudsproducten. Handig voor de dagelijkse werkzaamheden rond uw verfmengmachines, schudders, mixers of verfbalie.

Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten

Eskens Multi Wipes

Eskens Multi Wipes verwijderen gemakkelijk vlekken veroorzaakt door verf, inkt, olie, kit, vet en lijm van handen, gereedschappen en ondergronden. Onze Multi Wipes zijn sterk en nemen extra veel vuil op. Dit geeft in veel gevallen een beter resultaat dan wassen met water en zeep. Eskens Multi Wipes besparen u dus tijd en inspanning.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

Eskens Nozzle GEL

Wanneer u Eskens Nozzle Gel gebruikt, is dagelijks onderhoud van een conventionele nozzle-spons niet meer nodig. De doseerkop wordt namelijk voortdurend bevochtigd, doordat het in de gel opgeslagen water verdampt. Dit voorkomt het uitdrogen van kleurpasta’s aan de nozzles. Doorgaans is een enkele dosering toereikend voor ten minste één week, maar dit is mede afhankelijk van het type kleurpasta en de omgevingsomstandigheden.

Mail ons voor meer informatie
of bel (NL) +31 172 468036

Onderhoudsproducten

Kunnen we u helpen?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine? Bel dan met +31172 46 80 36 (Nederland). Mailen kan ook op info@eskens.com