ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Van 19 tot 22 maart vindt in keulen opnieuw de ANUGA FOOD TEC beurs plaats.

Van 19 tot 22 maart vindt in keulen opnieuw de ANUGA FOOD TEC beurs plaats, en  3 van onze partner, de mengerfabrikant Lödige, de zeeffabrikant Vibrowest, en de vatenfabrikant Müller Drumtec zullen samen vele andere machinefabrikanten hun producten op deze beurs voor de voedingsindustrie voorstellen.

VIBROWEST  (Hall 10.1 stand A068)

Vibrowest presenteert 3 producten ontworpen voor het gecontroleerd zeven van poeders, granulaten en korrels in de voedingsindustrie

De  Centrifugaal-zeef TURBOWEST

De TURBOWEST is bijzonder geschikt voor het gecontroleerd zeven van grote volumes droge of vochtige bulkmaterialen waarbij klonten en conglomeraten tijdens het zeven voorzichtig en zonder productverlies opnieuw gebroken moeten worden.

De Tumbler Screening Machine VAN

Deze zeefmachine heeft een driedimensionale beweging en wordt vooral gebruikt voor de classificatie, scheiding en het ontstoffen van gedroogde producten in poedervorm of als korrels.

Ronde vibratiezeef MR

De ronde zeef MR wordt gebruikt voor het scheiden, classificeren, ontstoffen en selecteren van poeders en vloeistoffen.

       

GEBRÜDER LÖDIGE MASCHINENBAU GMBH (Hall 10.1 stand G091)

De Lödige mengers werken snel en efficiënt. Ook moeilijk te verwerken producten worden snel homogeen gemengd, ook wanneer er kleine ingrediënten in de receptuur zitten die homogeen over de batch moeten verspreid zitten.

Voorbeelden zijn er genoeg: breekbare flakes of schilfers;  kleverige kruiden- of soepmixen; dikke crèmes voor in koekjes; voedingssupplementen en sportvoeding.

De Lödige mengers en granulatoren voor batch processen en continu processen zijn volledige ‘Food Grade’ en kunnen voorzien worden van performante reinigingssystemen.

 

     

MÜLLER DRUMTEC AG (Hall 7.1 stand A098)

Müller Drümtec toont haar ruim gamma een vaten, trechters en kleppen in roestvrij staal. Ook hef-en kip-oplossingen en systemen om stofvorming te beperken zijn op hun stand te zien.