ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Eskens Benelux, agent van WILHELM NIEMANN GmbH & Co.

WILHELM NIEMANN GmbH & Co staat van 22 tot 26 augustus op de Achema beurs in Frankfurt, en binnenkort kunnen wij u vanuit Eskens Process Solution een verdere uitbreiding van onze samenwerking met WILHELM NIEMANN GmbH& Co aankondigen.

 

In België en Luxenburg verdeelt Eskens Benelux al enkele jaren met succes de dissolvers en de basket mills van het merk Kreis-Niemann. Kreis-Niemann staat bekend als het absolute topmerk wanneer het gaat om dissolvers voor het mengen en dispergeren van droge stoffen in vloeistoffen.

Vooral de standaard KDV dissolvers en de vacuüm VKDV dissolvers voor gebruik in mobiele vaten zijn een groot succes in de Belgische en Luxemburgse verf- inkt- en coatingindustrie, maar ook in de bredere chemische industrie en bij de productie van vinyl vloerbekleding en extrusie-kunststoffen verwerken de Kreis-Niemann dissolvers dagelijks enorme volumes.

Deze machines zijn leverbaar met verschillende motorvermogens, al of niet met een frequentie-omvormer. Tal van opties, zoals een wandschraper, een dubbele KREIS-DISSOLVER®disc, weegcellen onder de menger, of een aangepast deksel voor het storten van poeders vanuit zakken zorgen voor extra gebruiksgemak. Elke bestelde machine wordt aangepast aan de productieprocessen van de gebruiker.

Voor de productie van pasta’s met een hoge viscositeit, sealants en vetten is de  KREIS-DISSOLVER®-BUTTERFLY de ideale machine, en voor klanten die ervoor kiezen om de productieketels in de vloer in te bouwen heeft Kreis-Niemann de KREIS-DISSOLVER® WT ontwikkeld.

Met onze ervaren service techniekers en onze lokale onderdelen-voorraad verzorgen wij een goed georganiseerde installatie van de nieuwe machines, doen wij het periodieke onderhoud van het bestaande machinepark en leveren wij een efficiënte en snelle service bij eventuele herstellingen.