ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Nieuwe Managing Director bij Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH

Na het vertrek van de heer Sunderer heeft Dr. Frank Sandfort op interim basis enkele maanden de functie van directeur bij Gebrüder Lödige Maschinenbau waargenomen.

Vandaag kunnen we u officieel melden dat Maximilian Hoyer werd benoemd tot de nieuwe directeur van de in Paderborn gevestigde specialist in procestechnologie.
Maximilian Hoyer was sinds augustus 2021 reeds commercieel manager bij Lödige, en wordt nu de nieuwe directeur. Dr. F. Sandfort is nu opnieuw enkel voorzitter van de adviesraad van het familiebedrijf.

Lödige werd opgericht in 1938 en zorgde voor een revolutie in de meng- en verwerkingstechnologie met de uitvinding van de Ploughshare® menger, gepatenteerd in 1949. Ondertussen is het bedrijf een toonaangevende wereldwijde full-service leverancier voor proces technische toepassingen op het gebied van mengen, granuleren, coaten, drogen, reageren en aanverwante processen.

De machines en systemen van Lödige worden ingezet in zeer diverse industrieën. Van de voedingsmiddelenindustrie tot de farmaceutische industrie, in de cosmetica, bij de productie van chemische producten, kunststoffen en nog veel meer.