ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Cell Disruptie met de DYNO-MILL maalmolens

De DYNO®-MILL-maalmolens zijn het ideale instrument om algen- en giststammen, bacteriestammen of andere stammen of cellen te openen om zo toegang te krijgen tot de interessante stoffen die zich binnen in de cellen bevinden.

Algen en gisten vormen steeds vaker een bron van interessante stoffen die gebruikt worden in voeding, cosmetica of andere industrieën. Om die stoffen te kunnen oogsten moeten de cellen van deze algen geopend worden zonder ze volledig te vernietigen.

De DYNO®-MILL maalmolens zijn hiervoor de ideale tool.

Bij de productontwikkeling of het ontwikkelen van nieuwe productieprocessen wordt vaak de DYNO®-MILL MULTI LAB gebruikt. Dit toestel is zeer flexibel inzetbaar voor kleine en groter volumes en kan uitgerust worden met verschillende maalkamers. Eens het procedé op punt staat kan men dan overschakelen naar grotere productiemachines van het type DYNO®-MILL KD of DYNO®-MILL UBM.

In de meeste gevallen volstaan twee passages door de molen om het gewenste resultaat te bereiken, maar indien nodig kan het product ook via een recirculatie gedurende een bepaalde tijd door de molen gestuurd worden.

Om te weten welke methode u best gebruikt volstaat het om enkele testen uit te voeren. De procestechnologen van de WAB-group® kunnen u hierbij begeleiden. Met hun enorme proceservaring in een groot aantal industrieën en sectoren kunnen zij u veel tijd besparen met het opstarten van uw project.

Willy A. Bachofen AG (WAB) stelt hiervoor graag haar uitstekend ‘Proces Technology Centre’ ter beschikking. Samen met een proces technoloog kan u dan alle parameters van uw proces laten verifiëren en optimaliseren.

Interesse?

Neem dan contact op met Eskens Process Solutions via info@eskens.com