ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

INTERPACK Düsseldorf gaat opnieuw door van 4 tot en met 10 mei. Lödige presenteert er de nieuwe LC Light coater

Elke drie jaar brengt interpack de belangrijkste spelers uit de industrie samen in Düsseldorf, Duitsland.

Tijdens deze zeven dagen durende beurs presenteren fabrikanten uit heel de wereld hun machines en process-oplossingen voor klaten uit zeer uiteenlopende doelgroepen. Voor onze partner Lödige Maschinenbau GmbH zijn dit vooral klanten uit de voedingsmiddelen industrie, de fabrikanten van zoetwaren en bakkerijproducten, maar ook bedrijven uit de farmaceutische sector en de producenten van cosmetica.

Lödige zal op deze INTERPACK beurs een aantal Food-grade horizontale mengers tonen, en presenteert er voor het eerst de nieuwe LC Light tablet coater. Deze interessant geprijsde coater zal zeker voor klanten uit de voedingsindustrie of fabricanten van voedingssupplementen een interessante ontdekking zijn.

Dit jaar vindt deze interessante beurs plaats van 4 tot en met 10 mei 2023, en dit zoals steeds in het beurscentrum van Düsseldorf.

Van Eskens Benelux zal er iemand aanwezig zijn op de stand van Lödige (Hal 6 stand E09), maar moest u ons niet treffen, neem dan gerust na de beurs even contact op zodat we u kunnen helpen met uw vragen.