ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Müller DrumTec: RVS-vaten voor opslag en transport van poeders en vloeistoffen

Müller DrumTec is een Duitse fabrikant uit Rheinfelden, gespecialiseerd in de  productie van opslag-, transport- en procescontainers van roestvrij staal. Eskens Benelux is al vele jaren de agent van Müller DrumTec en van de zusteronderneming Müller Processing.

Müller produceert al haar producten in eigen huis, en combineert daarbij de voordelen van een geautomatiseerde serieproductie met het traditionele vakmanschap. De kwaliteitsnormen liggen enorm hoog, en daardoor is Müller DrumTec al vele decennia een betrouwbare partner voor vele farmaceutische bedrijven. De Müller potten vanaf (0,5 liter) en vaten (tot 400 liter) worden daar zowel in de laboratoria als in de clean rooms gebruikt voor de opslag of het transporteren van fijne poeders. De gepolijste en de naadloze afwerking zorgt ervoor dat deze producten zeer nauwkeurig gereinigd kunnen worden en voldoen aan de hoogste hygiënenormen.

Door de combinatie van verschillende soorten deksels, wanden en bodems beschikt Müller DrumTec over een zeer breed portfolio. Vaten met losse deksels en dichte kopvaten, vlakke wanden of wanden met rolringen, enkel- en dubbelwandige vaten, die afhankelijk van de specifieke toepassingen voor verwarming of koeling kunnen worden gebruikt, vaten met een vlakke bodem of stapelbaar, Müller DrumTec heeft het allemaal in haar standaard assortiment.

       

Deze gestandaardiseerde producten kunnen bovendien voor de klant gepersonaliseerd worden door het aanbrengen van label-houders, handvaten, aansluitingen voor leidingen of gelaserde inscripties.

Müller produceert ook klant-specifieke vaten voor klanten uit de chemische of voedingsindustrie. De ontwerpen worden dan samen met de klant gemaakt en besproken zodat het uiteindelijke product de ideale oplossing biedt voor het probleem van de klant.

Naast deze RVS-vaten maakt Müller DrumTec ook de bijpassende trechters en vlinderkleppen zodat ze de klanten een kant en klare oplossing kunnen bieden.

            

Eskens Benelux verdeelt de Müller producten al vele jaren en vormt daarbij de verbindende schakel tussen de Duitse Fabrikant en de lokale klanten in België en Luxemburg. Voor meer info kan u terecht bij ed@eskens.com.