30
okt

HSM lanceert een nieuwe extra brede balenpers

De HSM V-Press 860 plus B met schuifdeur en handwiel deurslot. Deze balenpers levert grotere balen waarvoor u een aanzienlijke opkoopprijs krijgt.

lees verder
24
sep

Rhewum presenteert hun nieuwe Vertical Conveyor voor het eerst in de Benelux

Ongeveer een jaar geleden stelde de Duitse machinefabrikant Rhewum hun nieuwe Verticale conveyor voor aan de internationale pers. Nu wordt dit toestel op de Solids beurs te Antwerpen voor het eerst in de Benelux gedemonstreerd.

lees verder
21
sep

De Eskens Group groeit dus zoeken wij nieuwe collega’s

Zowel Eskens Process Solutions als Eskens Tinting Solutions zijn steeds op zoek naar gemotiveerde Service Engineers die houden van een uitdagende job met veel persoonlijke klantencontacten.

lees verder
21
sep

De WAB-group lanceert een nieuwe website

Het moderniseringsproces bij Willy A. Bachofen A.G. gaat onverminderd door. Deze Zwitserse machinefabrikant die u ongetwijfeld kent van de Turbula mengers en de Dyno-Mill maalmolens is volop aan een verjongingskuur bezig.

lees verder
18
sep

Seminarie Tablet Coating

Lödige Processing Technology heeft met zijn nieuwe generatie tablet coaters steeds meer succes. Er zijn verschillende toestellen in bestelling en de reacties van de klanten van het eerste uur zijn zeer positief. Om deze expertise extra in de verf te zetten organiseert Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH op dinsdag 6 en woensdag 7 november 2018 in haar technicum in Paderborn een interessant seminarie rond tabletcoating.

lees verder
24
mei

Service overeenkomst met WILHELM NIEMANN GmbH & Co

Om haar klanten een betere en snellere service te kunnen bieden heeft de firma  WILHELM NIEMANN GmbH & Co een service overeenkomst gesloten met ESKENS Benelux n.v.

lees verder
17
mei

Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH levert 18 ploegschaarmengers aan een voedingsfabrikant in West-Afrika

Lödige rondt hiermee de bestelling met het grootste aantal machines uit haar geschiedenis af.

lees verder
07
mei

Eskens zoekt Service Engineers

Wegens de steeds verdere uitbreiding van onze serviceactiviteiten zijn we op zoek naar gemotiveerde Service Engineers die houden van persoonlijke contact met klanten.

lees verder