Vacature Field Service Engineer

Voor onze organisatie zoeken wij een zelfstandige allround servicemonteur. Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klanten en je zet deze op de eerste plaats. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, in bedrijf stellen, storing zoeken en onderhouden van machine installaties van hoogwaardige kwaliteit.

lees verder

Lödige mengers voor food en dental toepassingen

Het Duitse Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH vierde einde vorig jaar haar 80ste verjaardag. Het bedrijf uit Paderborn is vooral bekend voor haar horizontale ploegschaarmengers die de meest speciale en complexe processen aankunnen. Ook in de voedingssector en de sector van de tandheelkunde zijn er een aantal mengprocessen die een grote nauwkeurigheid en reinigbaarheid vereisen, en waarvoor Lödige de geschikte machines produceert.

lees verder

European Coatings Show in Nürnberg

Van 19 tot en met 21 maart vindt in Nürnberg opnieuw de ECS beurs plaats. Zoals steeds zal Eskens met een hele delegatie medewerkers van zowel de divisie ‘Eskens Process Solutions’ als van de divisie ‘Eskens Tinting Solutions’ op deze beurs aanwezig zijn.
We hebben momenteel een aantal gratis toegangscodes ter beschikking hebben voor onze klanten.

lees verder

Rhewum MDS : compacte zeefmachines voor het zeven van metaalpoeders

RHEWUM produceert uiterst nauwkeurige zeefmachines die het mogelijk maken om fijne poeders te verdelen in fracties met verschillende deeltjesgrootte. Met deze machines is het mogelijk om een zeer fijn metaalpoeder te produceren (bijv. Aluminium, magnesium, ijzer enz.). Doordat zowel alle grote agglomeraten alsook het fijnstof worden verwijderd, blijft er een zeer zuiver metaalpoeder over dat meteen kan verwerkt worden.

lees verder

Nieuwe ploegschaarmenger van Lödige

Lödige Maschinenbau GmbH presenteerde naar aanleiding van haar 80 jarig bestaan, en zo’n 70 jaar na het patenteren van haar ploegschaarmenger, een nieuw model dat specifiek is ontworpen voor het mengen van grondstoffen voor vezel versterkte rem- en frictiecomposieten in de automobielindustrie.

lees verder

HSM lanceert een nieuwe extra brede balenpers

De HSM V-Press 860 plus B met schuifdeur en handwiel deurslot. Deze balenpers levert grotere balen waarvoor u een aanzienlijke opkoopprijs krijgt.

lees verder

Rhewum presenteert hun nieuwe Vertical Conveyor voor het eerst in de Benelux

Ongeveer een jaar geleden stelde de Duitse machinefabrikant Rhewum hun nieuwe Verticale conveyor voor aan de internationale pers. Nu wordt dit toestel op de Solids beurs te Antwerpen voor het eerst in de Benelux gedemonstreerd.

lees verder

De Eskens Group groeit dus zoeken wij nieuwe collega’s

Zowel Eskens Process Solutions als Eskens Tinting Solutions zijn steeds op zoek naar gemotiveerde Service Engineers die houden van een uitdagende job met veel persoonlijke klantencontacten.

lees verder