28
jul

Chugoku Paints BV kiest voor Dyno-Mill maalmolens

Chugoku Paints BV nam haar nieuwe fabriek in Heijningen in gebruik en Eskens Process Solutions leverde de Dyno-Mill parelmolens en werkte intensief mee aan de opbouw van deze ultramoderne verffabriek Chugoku Paints BV koos voor deze productie-uitbreiding bewust voor een samenwerking met ESKENS PROCESS SOLUTIONS en de vertrouwde technologie van de DYNO-MILL parelmolens. Chugoku, de […]

lees verder
29
mei

Production of sharp-sized grades from naturally moist sands

The requirements of the premixed plaster industry for the production of up to five sharp-sized fractions mean dealing with various processes in order to meet the needs of this difficult to screen material.

lees verder
11
mei

Nieuw: verfschudder EVOshake 500

EVOshake is een vibrerende verfschudder welke de beste beschikbare oplossingen in de markt bundelt. Sterke mechanica, gebruiksvriendelijke bediening en geluidsabsorberend frame maakt EVOshake tot de beste verfschudder in zijn klasse.

lees verder
27
apr

Nieuwe vacature bij Eskens Tinting Solutions: service engineer kleurenmengsystemen

Ter versterking van haar team is Eskens Tinting Solutions B.V. op zoek naar een enthousiaste service engineer kleurenmengsystemen voor de regio Zuid-Nederland en België.

lees verder
28
mrt

Nieuw in ons assortiment – Nozzle GEL

Nozzle GEL vervangt de conventionele nozzle-sponge en houdt de doseerkop van uw verfmengmachine in goede conditie I efficient en eenvoudig in gebruik.

lees verder
27
feb

Nieuw: verticale conveyor van Rhewum

Rhewum is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van industriële zeefinstallaties die zowel in de voedingssector als in de zware industrieën worden ingezet. RHEWUM produceert ook trilgoten en conveyors, en binnen dit gamma lanceren ze nu een verticale spiraal-conveyors.

lees verder
16
feb

Eskens wordt agent voor Scandinavian Automation

Scandinavian Automation is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van afvullijnen en verpakkingsmachines. Dankzij een modulair systeem van machineblokken kunnen volledig geautomatiseerde productielijnen samengesteld worden. Hierdoor worden de investeringen betaalbaar en over de tijd gespreid.

lees verder
24
jan

R. Postma, verwijst in zijn PhD thesis naar het gebruik van de Dyno-Mill maalmolens bij het vermalen van algen

Richard Postma, verwijst in zijn PhD thesis aan de Universiteit van Wageningen naar het gebruik van de Dyno-Mill maalmolens bij het vermalen van algen.

lees verder
12345...