Vacature coördinator Field technical customer support

Eskens Groeit! Groei jij met ons mee? 
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Coordinator field technical customer support Kan jij goed coördineren en heb je een passie voor techniek? En wil jij jezelf net als ons bedrijf blijven ontwikkelen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor […]

lees verder

Vacature Field Service Engineer

Eskens Groeit! Groei jij met ons mee? 
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. Field Service Engineer (BeNeLux) Ben jij klantgericht en heb je een passie voor techniek? En wil jij jezelf net als ons bedrijf blijven ontwikkelen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor onze organisatie […]

lees verder

HSM lanceert een nieuwe extra brede balenpers

De HSM V-Press 860 plus B met schuifdeur en handwiel deurslot. Deze balenpers levert grotere balen waarvoor u een aanzienlijke opkoopprijs krijgt.

lees verder

Rhewum presenteert hun nieuwe Vertical Conveyor voor het eerst in de Benelux

Ongeveer een jaar geleden stelde de Duitse machinefabrikant Rhewum hun nieuwe Verticale conveyor voor aan de internationale pers. Nu wordt dit toestel op de Solids beurs te Antwerpen voor het eerst in de Benelux gedemonstreerd.

lees verder

De Eskens Group groeit dus zoeken wij nieuwe collega’s

Zowel Eskens Process Solutions als Eskens Tinting Solutions zijn steeds op zoek naar gemotiveerde Service Engineers die houden van een uitdagende job met veel persoonlijke klantencontacten.

lees verder

De WAB-group lanceert een nieuwe website

Het moderniseringsproces bij Willy A. Bachofen A.G. gaat onverminderd door. Deze Zwitserse machinefabrikant die u ongetwijfeld kent van de Turbula mengers en de Dyno-Mill maalmolens is volop aan een verjongingskuur bezig.

lees verder

Seminarie Tablet Coating

Lödige Processing Technology heeft met zijn nieuwe generatie tablet coaters steeds meer succes. Er zijn verschillende toestellen in bestelling en de reacties van de klanten van het eerste uur zijn zeer positief. Om deze expertise extra in de verf te zetten organiseert Gebrüder Lödige Maschinenbau GmbH op dinsdag 6 en woensdag 7 november 2018 in haar technicum in Paderborn een interessant seminarie rond tabletcoating.

lees verder

Service overeenkomst met WILHELM NIEMANN GmbH & Co

Om haar klanten een betere en snellere service te kunnen bieden heeft de firma  WILHELM NIEMANN GmbH & Co een service overeenkomst gesloten met ESKENS Benelux n.v.

lees verder